Reklamer

I Filmteatret Hobro har vi en aftale med FS2 reklame a/s omkring salg, produktion og håndtering af biografreklamer. Du har derfor en professionel kontakt, hvis du ønsker at få din reklame på det store lærred.

Biografreklamer virker!

Du har publikums fulde opmærksomhed, det store biograflærred og den ultimative lyd til din rådighed - tiden er din!
Biografen er et af de få medier, hvor reklamer er et positivt tilvalg, og hvor der er meget lidt støj. Derfor huskes reklamer, som er set i biografen, langt bedre end i andre medier - det viser alle undersøgelser.

En produktion, mange muligheder

Med en digital biografreklame er alt muligt! Lige fra den enkle og simple produktion, til produktioner hvor du selv, via internettet, kan udskifte tilbud og budskaber. Vi hjælper dig med at formidle dit budskab på den mest effektive måde. Dit reklamespot kan benyttes i mange forskellige sammenhænge - også på YouTube og på din hjemmeside.

Annoncørfordele

Som annoncør i Filmteatret Hobro bliver du ikke alene kendt i lokalområdet, du får samtidig mulighed for en række annoncørfordele i biografen - f.eks. specialtilbud om køb af biografbilletter eller mulighed for at arrangere lukkede særforestillinger for personale og kunder.

Lad os hjælpe dig videre

Måske har du andre ønsker - lad os høre om dem! Vi kan sammensætte en pakke, som er skræddersyet dine ønsker, behov og økonomi. Det er faktisk billigere end man tror!

Kontakt:

FS2 reklame a/s
bio@fs2.dk
97513070

Læs mere om mulighederne eller find din lokale konsulent på: www.biografspot.dk